X

L’Inter Manacor i el Sóller queden a Tercera beneficiats per l’ampliació de la lliga a 18 equips

La Penya Sant Jordi, filial del CD Eivissa, i el Sant Jordi són els dos únics equips que descendiran a Preferent

07/06/2023

L’Inter Manacor i el Sóller queden a Tercera beneficiats per l’ampliació de la lliga a 18 equips

Redacció

La lliga de Tercerda Divisió de la pròxima temporada tendrà 18 equips i, segons ha pogut confirmar IB3 amb la Federació Epsanyola de Futbol, l’Inter Manacor i el Sóller quedaran a la categoria i només descendiran dos equips, que són la Penya Sant Jordi i el Sant Jordi.
Una vegada acabada la Lliga eren cinc els equips que descendien de Tercera a Preferent. La Peña Sant Jordi, el Sóller i el Sant Jordi ho feien per mèrits esportius mentre que el Collerense i l’Inter Manacor ho feien arrossegats pels descensos a Tercera del Mallorca B i el CD Eivissa. A partir d’aquí, el primer a salvar-se ha estat el Collerense, gràcies a l’ascens a Segona Federació de la Penya Independent.
Aquest dilluns la Federació Espanyola ha decidit ampliar les lligues de Tercera de 16 a 18 equips i això ha beneficiat dos equips balears més que eviten el descens. El primer és l’Inter Manacor i el segon, el Sóller. Premi doble per l’equip solleric, perquè se salva tot i haver acabat penúltim. El motiu és perquè qui s’hauria de salvar és la Penya Sant Jordi, però el seu descens és inevitable perquè és equip filial del CD Eivissa, que la pròxima temporada jugarà a Tercera Divisió.

07/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris