Localitzada la menor de 17 anys desapareguda a Palmanova
L'alerta per desaparició ha estat desactivada

Hi ha més de 3.000 famílies a les illes que ofereixen les seves cases per intercanvi
Milers de persones han visitat les Illes Balears aquest 2024 amb el mètode d’intercanvi de cases. És una pràctica cada vegada més estesa, sobretot entre els viatgers més joves. De fet, segons dades de la pàgina HomeExchange enguany, entre gener i juliol, hi ha hagut 64.300 pernoctacions en el conjunt de les Illes Balears, pràcticament les mateixes que en tot l’any passat.
Hem conegut l’experiència d’una usuària d’aquesta modalitat de turisme. Nom Brittainny Newman i ve de Nova York, on viu. Aquí a Mallorca ella no pagarà per dormir a cap hotel ni cap casa de lloguer vacacional. Dormirà gratis a una casa d’intercanvi a Marratxí: “He vingut a Mallorca simplement perquè vull gaudir d’unes bones vacances amb els amics. Si et dic la veritat, Instagram em mostrava imatges de Mallorca i vaig dir ‘Woow, quina illa més guapa'”.
L’intercanvi d’habitatges és una forma de turisme de cada vegada més estesa. De fet, segons dades de la pàgina HomeExchange, una de les moltes que es dedica a aquesta activitat i posa en contacte propietaris i usuaris, enguany hi ha hagut 64.300 pernoctacions a totes les Illes Balears. Durant tot el 2023 es varen produir 65.000 pernoctacions, així que enguany preveuen que es dupliquin les xifres de l’any passat.
En el conjunt de les Illes Balears hi ha més de 3.000 cases a la plataforma HomeExchange. Les tres ciutats més demandades són Palma, Manacor i Eivissa.
Hi ha dos tipus d’intercanvi. El simultani, on dos usuaris de diferents parts del món intercanvien cases a la vegada, o bé, amb el sistema de punts, on algú lloga casa seva i acumula punts per poder viatjar a altres cases de tot el món.
L’intercanvi de cases augmenta cada any la pressió de turistes a les Balears tot i que des de les plataformes asseguren que és un tipus de turisme respectuós no només amb les cases, sinó en la seva forma de viatjar.
L'alerta per desaparició ha estat desactivada
Continua la incògnita, mentre s'especula quina espècie pot haver causat el que no sembla una mossegada
La zona roman amb bandera groga mentre cerquen l'animaló
Després d'un mes, l'home de 54 anys ha estat traslladat a planta