X

Interceptats una setantena de migrants aquest dimecres a Mallorca i Eivissa

Aquestes cinc embarcacions arribades aquest dimecres se sumen a una altra, amb 8 migrants, que va arribar aquest dilluns horabaixa

09/11/2022

Interceptats una setantena de migrants aquest dimecres a Mallorca i Eivissa

Imatge de l'embarcació que ha arribat a Eivissa.

Aquest dimecres han arribat quatre embarcacions amb migrants a les costes de les Illes. Quatre a Mallorca i una a Eivissa. A Cabrera han arribat a la mateixa hora dues barques, albirades pel sistema de vigilància, quan mancaven 02.50 hores. Una d’elles amb 12 persones i l’altra amb 9. Una tercera pastera ha estat interceptada en terra, prèviament albirats per una persona particular, passades les 06.00 hores a la Colònia de Sant Jordi amb 17 persones a bord. Una darrera embarcació, albirada a les 08.00 hores, ha arribat a Cabrera amb 23 persones a bord. Totes es troben en bon estat de salut, segons informa Delegació del govern espanyol.

Per altra banda, una altra embarcació ha arribat a Eivissa amb 11 migrants, a Cala Codolar, al municipi de Sant Josep de sa Talaia, a les 03.00 hores. En aquesta han intervingut el serveis de seguretat ciutadana de la companyia d’Eivissa.

Aquestes cinc embarcacions se sumen a una altra que va arribar aquest dilluns horabaixa. Una embarcació, que va ser interceptada a la Colònia de Sant Jordi, en què hi viatjaven 8 persones a bord.

En total, aquesta setmana han arribat de moment 80 migrants en cinc embarcacions diferents que intentaven entrar per mar de manera irregular al país.

 

09/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT