X

Intervenen el santuari de Son Corró per consolidar les restes del jaciment

La darrera intervenció data de l'any 2007, és a dir, de fa 15 anys. Des de llavors, la vegetació havia envaït part del jaciment

26/11/2022

Intervenen el santuari de Son Corró per consolidar les restes del jaciment

Consolidar les restes del Santuari de Son Corró, on l’any 1895 es trobaren els tres caps de bou de Costitx, és l’objectiu de la campanya de neteja i excavació que s’hi ha duit a terme a les darreres setmanes. I és que si no s’hi actua, algunes de les estructures d’aquest emblemàtic jaciment corren el perill de caure.

La darrera intervenció arqueològica al Santuari posttalaiòtic de Son Corró data de l’any 2007, és a dir, de fa 15 anys. Des de llavors, la vegetació havia envaït part del jaciment. Les tasques de neteja efectuades han permès destapar aquest mur que ara els arqueòlegs han de determinar si té o no relació amb el santuari.

El santuari de Son Corró és un jaciment emblemàtic, però si s’hi intervé, algunes de les estructures que encara es conserven poden acabar caient.

A part de consolidar el jaciment actual, els seus responsables no descarten que hi pugui haver més construccions al voltant del santuari, però aquest extrem encara està per confirmar.

26/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT