X

Investiguen la mort del presumpte autor d’un robatori a una dona major

Les autoritats n'estan investigant les causes, encara que tot apunta a una mort sobtada, sense descartar causes naturals o d'una altra índole

24/06/2023

Investiguen la mort del presumpte autor d’un robatori a una dona major

La Policia Nacional de Palma localitza el cadàver d’un jove que resulta ser el presumpte autor d’un robatori a una dona major, del passat 17 de juny.

El 17 de juny, en el barri del Polígon de Llevant de Palma, una dona d’edat avançada va ser víctima d’un robatori amb violència per part d’un jove que, d’una forta estirada, li va arrabassar la bossa. A conseqüència de l’estirada, la dona es va colpejar al cap i va sofrir diverses lesions. Fou traslladada a un centre mèdic. El lladre va fugir amb la bossa de la dona amb un telèfon mòbil, la cartera i altres objectes del seu interior.

El grup de Recerca de la Policia Nacional es va fer càrrec de la recerca i va aconseguir identificar el presumpte autor, fent un operatiu per a la seva localització, ja que no comptava amb domicili conegut. Així doncs, el passat 21 de juny, la Policia va rebre una trucada que alertava de l’aparició d’un cadàver en un habitatge a Palma. Les autoritats van acudir a l’habitatge on trobaren un jove que havia acabat de morir, i que ha resultat ser el presumpte autor del robatori a la dona.

Les autoritats n’estan investigant les causes, encara que tot apunta a una mort sobtada, sense descartar causes naturals o d’una altra índole.

24/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT