X

Investiguen un presumpte cas d’assetjament a un nin d’onze anys a una escola d’estiu de Lloseta

Segons el regidor d'Educació de Lloseta, Bartomeu Ripoll, la família del menor no denunciarà el cas

01/09/2022

Investiguen un presumpte cas d’assetjament a un nin d’onze anys a una escola d’estiu de Lloseta

Redacció

La Policia Local de Lloseta investiga un presumpte cas d’assetjament a un infant d’11 anys que s’hauria produït a l’escola d’estiu del municipi. Els agents s’han entrevistat amb la família del menor i els paris dels altres nins implicats.

Una vegada finalitzada la investigació, ho derivaran a Fiscalia de Menors. Segons el regidor d’Educació de Lloseta, Bartomeu Ripoll, la família del menor no denunciarà el cas. Per la seva banda, la direcció de l’escola d’estiu no ha volgut fer declaracions al respecte.

El germà de la presumpta víctima d’assejtament, qui havia portat un pastís a l’escola per celebrar el seu aniversari, ha denunciat el cas a les seves xarxes socials. “Ahir, emocionat, el meu germà va anar a comprar un pastís per celebrar el seu aniversari al col·legi Es Puig. La “grata” sorpresa ha estat que els seus companys han començat a dir-li “Molts d’anys, gras de merda“. El meu germà, plorant i molt trist, s’ha assegut al pati després d’aquest desagradable moment”, explica.

“El nin ha arribat a casa i el primer que ha fet és plorar i dir que aquesta vida és una merda, que no volia viure més”, ha dit també el germà de l’infant d’11 anys, qui afirma que no és la primera vegada que li ho fan. De fet, ha afegit: “Du quatre anys a aquest col·legi suportant insults, baralles, escopinades… I els professors, que són els que més n’haurien de posar l’accent, no hi veuen res. Sincerament, lamentable“.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de OnlyOne017™ (@marquiitos017)

01/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Francisco Acuñas Espejo 03/09/2022

    Tots esta’m pendent de les grans discussions i de la polaritzacio social i política pero no devella’m a la terra i als problemes dels nens. Aquest fet d’asajament ens demostra que no o fem be amb l’aducacio dels infans. Massa jovenets volen morir simplement per que no els se te la cura i el sentit de la vida que no es altra que tenir estimacio i comprensió. Lees primeras víctimas son els propia agressors.