X

Ivone Martínez: “Molta actitud, ritme i a xalar del primer partit a casa”

L'Avarca de Menorca debuta contra l'Haro Rioja (19 h), amb la col·locadora mexicana ja incorporada; Esther López ha fitxat les exciutadellenques Sara Folgueira i Wanda Banguero

30/09/2023

Ivone Martínez: “Molta actitud, ritme i a xalar del primer partit a casa”

Redacció

L’Avarca de Menorca cuida al detall el dia del debut a la competició. El president Andreu Hernández en dona exemple i viu el dia a dia a peu de pista. Banderes, samarretes, pilotes… Tot està a punt per donar el sus a la temporada, la divuitena consecutiva de l’equip de Ciutadella a Superlliga.

Pendents de la incorporació de l’argentina Antonela Fortuna, la millor notícia de la setmana ha estat l’arribada d’Ivone Martínez. La mexicana ha estat destacada entre les millors col·locadores del preolímpic disputat a la Xina. La integració a l’equip diu que no serà un problema.

L’Haro Rioja és el rival d’aquesta primera jornada. L’equip d’Esther López vol fer un salt de qualitat i també ha canviat més de mitja plantilla. Entre les incorporacions, dues ex Avarca: Sara Folgueira i Wanda Banguero. Ivone ens dona les claus per guanyar.

L’estrena a Superlliga serà a partir de les set. Només falta el crit de guerra… i a jugar.

30/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris