Izan Guevara guanya la seva primera cursa de l’any a Moto3

Mir finalitza sisè a motoGP i Augusto Fernández acaba quart a moto2. En moto E Miquel Pons aconsegueix un segon lloc i un vuitè

02/05/2022

7

És el nom propi del cap de setmana. Izan Guevara mostra la seva progressió i la seva ambició a Jerez amb un avançament per fora al darrer revolt que el catapulta directament al primer lloc del podi. De bon començament, Guevara i el seu company i líder del mundial Sergio García Dols, se situaren a les primeres posicions. Jaume Masià es convertí en un malson per als pilots de GasGas, amb avançaments constants entre el trio i altres pilots que aconseguiren arribar al grup capdavanter. La cursa es decidí al darrer revolt amb una gran maniobra de Guevara que es situa tercer a la general amb 73 punts. Sergio García amb 103 és el líder del mundial i Dennis Foggia amb 82, 9 punts més que Guevara és segon.

JOAN MIR

A Moto GP, Joan Mir va tornar a tenir problemes. Mir no es va trobar còmode sobre la moto per culpa de les altes temperatures de l’asfalt de Jerez i li va costar remuntar posicions. Sortia novè a la graella i finalment acabà la cursa sisè.

MOTO2 I MOTOE

A Moto 2, Augusto Fernández va ser quart. El de Sencelles va millorar respecte de la qualificació del dia anterior, però va quedar a les portes del podi. I a Moto E, segona posició per a Miquel Pons a la cursa de diumenge. El campaneter havia liderat bona part de la cursa, però va ser conservador i a la darrera volta el va superar el brasiler Eric Granado. Dissabte va firmar una vuitena posició. Va finalitzar tercer però una penalització de tres segons el va deixar finalment a la vuitena posició.