política

Ja es coneixen els detalls del programa de la Diada de Mallorca 2019

L'acte central, presentat per l'escriptora i periodista Llucia Ramis i l'actriu Agnès Llobet, serà retransmès per IB3 Televisió en directe

Ja+es+coneixen+els+detalls+del+programa+de+la+Diada+de+Mallorca+2019

El programa d’actes de la Diada de Mallorca d’enguany està pensat, d’una banda, per donar a conèixer el Consell de Mallorca, però també, per a mostrar allò que per part del Consell destaquen com a identitat mallorquina. La Presidenta del Consell, Catalina Cladera ha assegurat que el model de Mallorca que es pretén és “feminista, inclusiva, igualitària”.

L’acte central, presentat per l’escriptora i periodista Llucia Ramis i l’actriu Agnès Llobet, serà retransmès per IB3 Televisió en directe. Està programat per diumenge 29, i ho han volgut fer coincidir amb l’entrega dels premis Mallorca Creació Literària i de Fotografia 2019 per arribar al màxim de gent possible.

Concerts, exposicions infantils i fins i tot visites guiades a institucions per part dels propis consellers, són només alguns dels molts actes programats per aquesta diada disponibles al web del Consell.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cladera assegura que els empleats públics del Consell no patiran cap congelació de sou enguany

Cladera no descarta que de cara a 2021 s'hagi de prendre qualque mesura per mor de les previssibles restriccions pressupostàries

Pacte de batles de vuits partits contra l’acord d’Hisenda amb la FEMP

Per deixar fora del repartiment dels 5.000 milions d'euros els ajuntaments sense romanent

El Govern aparta Joan Gual de Torrella de l’Autoritat Portuària

També ha acordat la congelació del salari del personal de la CAIB

El Govern mantindrà cordialitat amb la família reial

No es planteja la retirada de les distincions