X

“Ja estic cansada d’estar dins de casa”

Els usuaris del centre de dia Reina Sofia de Palma reben un regal especial d'activitats i materials per animar-los mentre són a ca seva

23/04/2020

“Ja estic cansada d’estar dins de casa”

El centre de dia Reina Sofia de Palma roman tancat per l’estat d’alarma. Però avui dijous, dia de Sant Jordi, hi entram perquè preparen uns regals especials per als seus 25 usuaris que es troben confinats a casa des de fa més de 30 dies.

Des que va començar el confinament, els tècnics del centre han estat pendents cada dia dels seus usuaris. Però ara, hi fan un passa més. Després de coneixer les seves necessitats, han preparat una sèrie de paquets en què hi posen material i activitats individuals per a cadascún dels usuaris per poder alleugerir els dies de confinament i no perdre habilitats cognitives o motores.

Avui mateix han entregat els paquets personalment a cada domicili. Na Francisca és una usuària del centre i els ha rebut amb gran alegria: “Vos enyor molt”, ha expressat na Francisca. Ella conta que es troba bé a casa i que aquest paquet d’activitats li aniran molt bé per passar-hi el temps. Però reconeix que ja té ganes de sortir de casa i poder trobar-se amb la resta de companys del centre.

23/04/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris