societat

Ja funciona el sistema BITCITA per demanar cita online per a vacunar-se

A partir d'avui, només les persones nascudes el 1956 poden demanar autocita


A partir d’avui, les persones nascudes el 1956 poden demanar autocita per a vacunar-se a través del sistema BITCITA en aquest web www.ibsalut.es/cita-previa-vaccinacio-covid-19. La població diana són 5.500 persones.

Com funciona BITCITA?

Una vegada demanada la cita, el sistema digital per a la reserva de cita, BITCITA, enviarà a l’usuari una confirmació per mitjà d’un missatge instantani (SMS) al telèfon mòbil registrat. Després, el sistema digital per a la reserva de cita prèvia per a ser vaccinat contra la COVID-19 li enviarà un codi QR personal i intrasferible que haurà de presentar el dia de la vaccinació en el centre escollit. El codi QR es pot presentar imprès i en format digital.

Es pot demanar cita per a la segona dosi?

No, no es pot demanar autocita per a la segona dosi. Aquesta cita us la donaran en el centre de vaccinació contra la COVID-19 en el que us administrin la primera dosi del vaccí.

No funciona el web?

Si el web BITCITA no funciona podeu cridar al telèfon d’InfoCovid: 971211999. L’horari és de dilluns al dissabte, de 7 a 21 hores. El diumenges i festius, de 8 a 21 hores.

Què passa si no podeu acudir a la cita?

La cita es pot anul·lar digitalment per mitjà del mateix web de BITCITA i també per telèfon, a l’InfoCovid (971211999). Salut insisteix: “Si té una cita per vacunar-vos, hi heu d’anar. No anar a la cita de la primera o segona dosi de l’administració del vaccí contra la COVID-19 és una falta de responsabilitat envers un mateix i sobretot envers la resta de la ciutadania”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Samuel va ser assassinat per “multitud de cops” al cap en “sis minuts fatals”

La investigació del cas continua oberta en espera d'analitzar, entre altres qüestions, si les proves recaptades podrien concloure si la...

Queden 18.000 cites lliures per vacunar-se contra la covid a 45 centres de salut de Mallorca

Les cites lliure són entre setmana de 16 a 19h i es pot demanar hora a través del web BitCita

El Consell de Formentera es mostra contrari a reduir l’horari de la restauració

La presidenta, Alejandra Ferrer, justifica que per al sector una hora menys “significa molt” i que fins i tot alguns...

Quines són les noves limitacions i les mesures que es prorroguen?

El portaveu del Govern, Iago Negueruela, ha justificat les restriccions en el fet que la incidència de contagis "és alta,...