economia

Ja hi ha data: el pròxim 16 de setembre es comença a negociar la pròrroga dels ERTO

Govern, patronals i sindicats de les Illes reclamen també recuperar la prestació als fixos discontinus


La vicepresidenta i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha anunciat avui que convocarà el pròxim dijous, 16 de setembre, als agents socials per negociar la pròrroga dels ERTO que finalitzen el 30 de setembre. En declaracions a TVE recollides per Europa Press, la ministra ha admès que sempre arriben al límit per negociar malgrat que no sigui el més idoni. Ha demanat tranquil·litat a empresaris i treballadors assegurant que aquells sectors que necessitin una pròrroga dels expedients de regulació temporal d’ocupació podran disposar d’ella. Díaz no ha volgut concretar si es prorrogaran en les mateixes condicions que els actuals perquè serà necessari analitzar les dades disponibles. Ha recordat que en aquests moments queden 260 treballadors en ERTO a tot l’estat i només una petita part tenen la seva activitat suspesa a temps complet.

A les Illes Balears hi ha encara 17.635 en ERTO. Govern, patronals i sindicats han acordat a la mesa de diàleg social reclamar al govern central la pròrroga dels ERTO fins al mes de març coincidint amb l’inici de la pròxima temporada turística i recuperar la prestació extraordinària per als fixos discontinus a partir de l’1 d’octubre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. javier garcia esquinas 17/09/2021

    hoy vi día17 noticias de 20:30 tema erte…sé que va a ver cambios tema de los erte de ahí decir hacer cursos sin saber quien va hacer los curso y tener más información y demás aún falta 14 días para saber que cambios hacer finalmente y estoy todos que estamos erte….indignado!!!!

  2. javier garcia esquinas 17/09/2021

    noticias hoy…dia17 20:30 y que estamos en erte hacer cursos de soib y cuando no tenéis todo información…no dicho quien tienen hace cursos de soib ya que dentro de los erte varios grupos que estamos en erte….muy molestos

  3. javier garcia esquinas 18/09/2021

    Ayer vi día 17 noticias de 20:30 tema de erte…se que va a ver cambios de los erte de ahí decir que estamos erte hacer cursos de soib y sin saber antes quien va hacer curso y decir sin tener más información y demás no dicho nada…de momento esta pase días o semana

Cercador |


més contingut relacionat

Arranz insisteix en el certificat covid per eliminar restriccions a l’hostaleria i a l’oci nocturn

La mesa de diàleg social revisarà les mesures anticovid demà dilluns

10 dels 22 projectes que han participat a Decelera han aconseguit finançament

La trobada d'emprenedors, que ja ha arribat a la sisena edició, té per objectiu fer una pausa per reflexionar

Vols directes des de Menorca a Londres i a París aquest hivern finançats amb comàrqueting

Manca encara per definir quines aerolínies oferiran les rutes i amb quina freqüència

Científics i pescadors de Menorca investiguen com fer de la pesca de la llagosta un art més sostenible

Plantegen canvis en el material de les xarxes o en el temps de calada