política

Empreses de Ciutadella apadrinen 15 rotondes per fer-se’n càrrec del seu manteniment durant 4 anys

L'Ajuntament s'estalviarà així el cost anual d'entre mil i dos mil euros per rotonda i permetrà donar altres feines a la brigada


Ciutadella s’estalviarà el cost del manteniment de 15 rotondes en els propers 4 anys gràcies al seu apadrinament per part d’empreses. S’han de comprometre a fer un manteniment periòdic. A canvi podran promocionar-se amb cartells publicitaris.

Les empreses interessades es faran càrrec del seu manteniment. Duran a terme actuacions periòdiques de retirada de vegetació i sega de la gespa. A canvi instal·laran cartells promocionals del seu negoci.

D’aquesta manera, l’Ajuntament s’allibera d’assumir els costos de manteniment d’aquestes rotondes, el qual oscil·la entre uns 1.000 a 2000 euros cada any per cadascuna. Les condicions per les quals s’estableixen els convenis i l’import que han de pagar les empreses depenen de cada rotonda i de les seves propostes de millora.

L’empresa de fibra òptica, Cototo Network, ha pagat 14.000 euros pel manteniment durant 4 anys de les rotondes des Cavall, de sa Platja Gran i de sa Fabiolera. També s’ha firmat un conveni amb Ca na Juana-Juguettos, el Centre de Jardineria Ciutadella i ASPANOB.

Les entitats interessades s’han de posar en contacte amb el Servei de Medi Ambient per sol·licitar informació. Una vegada iniciat el procés de patrocini de la rotonda, només queda acordar un conveni de col·laboració.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Mallorca espera poder tractar el cent per cent de la matèria orgànica que genera el 2030

El projecte "Tanca el Cercle" ha rebut avui el suport d'una dissetena d'entitats entre les quals hi ha comerços, productors...

Els polítics rendeixen comptes davant els infants

El Parlament ha celebrat la reunió per avaluar el grau de compliment de les propostes sorgides al darrer ple infantil

Pacte entre el Govern i Ciutadans per regular els albergs juvenils

Els grups del Pacte han acceptat avui una esmena de Ciutadans que permetrà fixar un nombre màxim de places

Cinc partits polítics aporten propostes per “Saber gestionar l’èxit” de Menorca

El Cercle d'Economia organitza un debat sobre el model turístic de l'illa