X

Ja són 96 els afectats per una intoxicació alimentària a tres escoles de Palma

Seguretat Alimentària ha visitat les instal·lacions de l'empresa que va servir l'arròs brut que podria haver originat el brot

22/12/2023

Ja són 96 els afectats per una intoxicació alimentària a tres escoles de Palma

Salut Pública ha informat aquest divendres que ja són 96 els alumnes afectats per una intoxicació alimentària registrada als menjadors de tres escoles de Palma. Els centres afectats són el Maria Antonia Salvà, l’Aina Moll i Cas Capiscol. Se sospita que l’origen podria ser un arròs brut que els infants varen menjar dimecres. Els símptomes que presentaven els nins intoxicats eren mal abdominal, vòmits i diarrea.

Control a l’empresa de càtering

Seguretat Alimentària ha visitat avui les instal·lacions de l’empresa de càtering que va servir el menjar. S’han comprovat les condicions higièniques, de conservació i de transport dels aliments. I també s’han pres mostres del menjar, les quals seran analitzades. Està previst fer altra visita a l’empresa abans que els centres escolars reobrin, per vigilar que tot estigui bé. Salut informa que, si una empresa incompleix la normativa de salut alimentària, es pot enfrontar a una sanció o, fins i tot, al seu tancament.

Notícies relacionades >

22/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT