X

Ja són a les llibreries les obres guardonades amb els Premis Mallorca de Creació Literària

Les publicacions s'han presentat aquest dijous al Centre Cultural de la Misericòrdia

18/04/2024

Ja són a les llibreries les obres guardonades amb els Premis Mallorca de Creació Literària

Les obres guardonades als Premis Mallorca de Creació Literària ja són una realitat. S’han publicat 5 gèneres, entre els quals, la poesia. ‘Aspra és la terra’ és un poemari que parla de problemàtiques que es viuen a Mallorca, com la destrucció de la terra i la pèrdua de la identitat pròpia. “Les coses evolucionen, però una cosa és evolució i l’altra extinció”, diu Pere Perelló, premi Mallorca de Poesia 2023.

Precisament, d’identitat, en parla el premi Mallorca d’Assaig, que s’endinsa en la transició democràtica a les Balears. També s’ha publicat ‘Frederic i el seu melic’, un conte infantil amb un missatge clar: “que no ens hem de reprimir les emocions, i que hem de sentir el que sentim”, afirma Núria Figueras.

‘Deixa’m anar’ aconseguí el premi Mallorca de Narrativa. Una novel·la sobre la vida i les seves contradiccions. Com diu l’autora Marta Grau, “reivindica el dret a decidir, en general i sobre el propi cos”. I al teatre, Neus Nadal proposa una reflexió entorn del món virtual en l’adolescència. La música de Maria Jaume ha acompanyat la presentació d’aquestes obres, que des d’avui podeu trobar a les llibreries.

 

18/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris