Jackson desembossa l’atac i l’Hestia Menorca suma la dotzena victòria contra l’Horta Godella

El francès anota 23 punts i lidera a temps la reacció menorquina (72-60); l'equip de Javi Zamora consolida el lideratge amb el sisè triomf consecutiu

08/01/2023

L’Hestia Menorca es consolida al capdavant de la classificació en sumar la dotzena victòria en catorze jornades contra l’Horta Godella (72-60). És la sisena consecutiva.

L’Hestia Menorca practicà un exercici de supervivència davant les joves promeses de l’Horta Godella. El filial del València d’ACB causà, durant 34 minuts, baixos percentatges de tir als homes de Javi Zamora, i carregà de faltes el seu joc interior. Enmig d’unes condicions gens òptimes, de diferències que no superaven els sis punts i d’una màxima exigència física, l’Hestia tornà a mostrar una resistència mental a prova de bomba.

El moment per als menorquins arribà cap a la meitat del darrer quart. Edwin Jackson, màxim anotador amb 23 punts, destapà el pot de les essències amb 8 punts seguits i una assistència que Tomaic enfonsa a la cistella rival… amb regust de victòria. Parcial de 10-0, 16 punts amunt i partit liquidat. L’equip de Bintalfa fortifica així el lideratge a les portes d’un nou i transcendent derbi, dimecres, a la pista del Class Sant Antoni.