X

Jade Jagger agredeix presumptament una policia: la SUP es personarà com a acusació particular

La filla del cantant dels Rolling Stones Mick Jagger ha passat la segona nit detinguda després que dimecres, tant ella com la seva parella, s'enfrontaren a agents i els agrediren

19/05/2023

Jade Jagger agredeix presumptament una policia: la SUP es personarà com a acusació particular

Els jutjats d'Eivissa aquest divendres matí. / ELS DEMATINS D'IB3 TV

Redacció

El Sindicat Unificat de Policia (SUP) es personarà com a acusació particular contra Jade Jagger, la filla del cantant dels Rolling Stones Mick Jagger, després de presumptament haver agredit una policia nacional. La dissenyadora i model britànica ha passat la segona nit detinguda després que dimecres, tant ella com la seva parella, s’enfrontaren a agents i els agrediren. S’espera que aquest divendres passi a disposició judicial.

Jagger i el seu acompanyant eren a un conegut restaurant de Vila. Segons afirmen els empleats, l’home podria trobar-se sota els efectes de l’alcohol o estupefaents, i el seu comportament era agressiu i violent, suposadament perquè no els volien servir més alcohol. Ja al carrer, agents de la Policia Nacional van advertir-lo que es calmàs, i aquest s’hi va tornar amb cops i empentes contra els agents. Aleshores, Jagger va sortir del local i es va enfrontar amb els policies amb rapinyades i empentes, així que la van haver de reduir i se’ls van endur tots dos detinguts a comissaria.

19/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris