X

James Rhodes, Stay Homas, Samuraï i un documental sobre Blur, els protagonistes de la 14a edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Per primera vegada IB3 retransmetrà en directe la gala de cloenda del festival, que oferirà també un concert de Rhodes

23/05/2024

James Rhodes, Stay Homas, Samuraï i un documental sobre Blur, els protagonistes de la 14a edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Presentació de la 14a edició de l'Atlàndida Mallorca Film Fest. Foto IB3

Aquest dijous horabaixa s’ha presentat un nou avanç de la programació que tindrà la catorzena edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest que se celebrarà entre el 20 i el 28 de juliol a Mallorca. L’acte de presentació ha tingut lloc a Es Baluard – Museu d’Art Contemporani, a Palma.

Entre els noms més destacats d’aquesta nova edició del festival organitzat per la plataforma Filmin hi ha el darrer documental sobre la mítica banda britànica Blur, el pianista James RhodesSamuraï i Stay Homas. A més, enguany el festival bat rècord de participació balear amb un total de 22 cineastes illencs que presentaran obra nova al certamen i tindrà un dia més de durada. A més, la cloenda del festival es retransmetrà, en directe, i per primera vegada a través d’IB3 Televisió.

Blur To the End: el festival acollirà l’estrena a Espanya del documental sobre la banda britànica Blur, dirigit per Toby L, que serà un dels plats forts de la cita. La cinta retrata, amb accés a material únic, la reunió de la banda després d’una dècada abans del seu llegendari concert a l’estadi de Wembley.

Stay Homas, la banda que no degué existir: el documental sobre la banda catalana es projectarà a Ses Voltes de Palma i després el grup oferirà un concert amb els seus grans èxits.

James Rhodes: el pianista actuarà a la gala de cloenda del certamen, que es retransmetrà en directe per IB3 Televisió, i també presentarà la sèrie d’animació familiar Jimmy y la tecla màgica, un recorregut per la història de la música clàssica.

Talent Balear

La secció Talent Balear comptarà amb 7 llargmetratges i 15 curts, dels quals 20 s’estrenen mundialment al festival. Entre els llargmetratges hi ha la nova obra del guanyador del Goya, Carles BoverBenin, infàncies robades; La carga, de Miguel Eek; i Cien libros juntas, de Marga Melià.

Secció Oficial Internacional

El jurat de la secció oficial internacional estarà format per l’actriu Greta Fernández, la directora guanyadora del Goya, Alauda Ruiz de Azúa, i la protagonista d’Autodefensa, Berta Prieto. Elles, juntament amb altres tres noms emergents de l’audiovisual balear, Daniela Pont, Candela Benedetta i Pau Gelabert, seran els encarregats de triar la millor pel·lícula que tindrà un premi de 10.000 euros.

L’Atlàntida Mallorca Film Fest iniciarà la seva 14a edició el 19 de juliol i ampliarà a 10 dies la programació de pel·lícules, conferències i concerts repartits en set seus que inclouen Es Baluard, el Cine Ciutat, La Misericòrdia, al Sala Rivoli i l’hotel HM Palma Blanc a Palma i el Teatre Principal d’Inca.

 

23/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT