X

Jaume Munar: “París és molt especial”

El santanyiner ha guanyat l'Obert d'Andalusia i té l'objectiu d'entrar al Top40 ATP

28/04/2022

Jaume Munar: “París és molt especial”

El tenista Jaume Munar prepara la temporada de terra a Manacor, a les pistes de la Rafa Nadal Academy. El 2022 ha començat amb bons resultats pel santanyiner que va iniciar l’any a Austràlia: “Venia d’unes temporades en les que no acabava d’assolir el meu nivell. Enguany estic sent més regular i esper que sigui així tota la temporada”. “A la pista he madurat. Esportivament també he millorat en molts aspectes. Ara som més capaç de prendre decisions a moments complicats”.

Munar és el 99 del rànquing ATP mundial i ha aconseguit la victòria a l’Obert d’Andalusia: “Va ser una victòria important per confirmar el bon camí. Al torneig de Marbella m’hi sent molt agust i ja hi havia arribat a 3 finals. Enguany l’objectiu és aconseguir entrar al Top40

El tenista no participarà al Mútua Madrid Open: “Un dels objectius d’aquesta temporada és jugar menys i fer-ho millor. Jugaré un challenge 125 a Bordeus i després seré a París que és una data important i única al calendari. París és molt especial per jo des de ben petit”.

 


Escolta aquí l’entrevista completa a IB3 a la carta

28/04/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris