Jaume Munar supera Guido Pella a Buenos Aires

El mallorquí s'imposà en dos sets al jugador argentí i espera rival a la segona ronda

14/02/2023

10

Debut exigent del mallorquí Jaume Munar a la terra argentina. Munar s’enfrontava al tennista local Guido Pella, qui arribà a ser top 20 al circuit ATP. Però una lesió al genoll dret i el fet que havia de ser pare varen allunyar-lo del circuit. Va reaparèixer la setmana passada a Córdoba amb una victòria, aquesta matinada competia a casa, però Munar l’ha privat del triomf. Malgrat que Pella ha començat comandant el marcador a la primera mànega amb un break d’avantatge, Munar ha estat fort mentalment. El mallorquí ha sabut patir, ha recuperat el trencament i amb empat a 4 al marcador ha romput el servei del seu rival. Un trencament que li ha deixat lliure el camí per guanyar el primer set per 6-4.

A la segona mànega, Munar ha aprofitat la inèrcia positiva. Malgrat que els dos jugadors estaven insegurs amb el seu servei, ha estat més fort el santanyiner, que s’ha posat 2-5. Aquí, l’argentí ha reaccionat, amb el suport del públic, i ha aconseguit empatar a 5. Però Munar ha evitat el tercer set amb un nou trencament i el 7-5 final al marcador, després de dues hores i dos minuts de joc.

Munar firma, així, la primera victòria del curs i ara espera rival a la segona ronda. Sortirà de l’enfrontament entre un altre tennista argentí, Francisco Cerundolo i Yannick Hanfmann.