14

Javi Llabrés es reivindica a Mutilva

El Mallorca s'imposa per 0-3 al Valle d'Egüés amb un doblet del binissalemer i un gol de Dani Rodríguez

07/12/2023

El Mallorca torna a somriure a la Copa del Rei. S’ha mostrat superior al Valle d’Egués. Això sí, fins al minut 34 no ha arribat el primer xut a porteria de l’equip d’Aguirre. Javi Llabrés ho prova i Lekumberri respon amb una bona intervenció. Només dos minuts després, Lato es planta tot sol i intenta regalar el gol a Abdón, però Hugo Teres ho evita. I al 39 els vermells ja no han perdonat. Contraatac i Dani Rodríguez defineix a la perfecció per fer el zero a un.

Al segon temps, el conjunt d’Aguirre s’ha desfermat. Només sortir de vestidors Dani Luna maniobra bé a l’interior de l’àrea i el seu xut es topa amb el travesser. Després, Llabrés s’ha convertit en el protagonista del partit. Al 57, aprofita l’assistència d’Antonio Sánchez per ampliar distàncies. I cinc minuts més tard, bona passada de Gio, el de Binissalem la baixa i deixa enrere un defensa i el porter per tancar l’eliminatòria. Reivindicació de Javi Llabrés a Mutilva i el Mallorca avança als setzens de final de la Copa del Rei.