X

Javier Aguirre renova fins el 2024

El tècnic mexicà continuarà una temporada més a la banqueta del Mallorca després d'aconseguir la permanència de manera còmoda

02/06/2023

Javier Aguirre renova fins el 2024

Redacció

El Vasco Aguirre és l’elegit per liderar la nau mallorquinista, l’aposta de Pablo Ortells per conduir el nou projecte 2023-2024, que pot començar a pensar en objectius més ambiciosos.
El tècnic s’ha guanyat amb números la renovació. 50 partits entre les dues temporades: 20 victòries, 9 empats i 21 derrotes. Números que han servit per tancar la permanència en dues temporades consecutives, una d’agònica a Pamplona i la d’enguany, amb final de lliga tranquil.
El mètode Aguirre ha transformat aquest Mallorca en un equip sòlid, defensivament parlant. D’ençà que aterrà a l’illa a finals de març de l’any passat tenia clar quin havia de ser el segell: tancar amb pany i clau la porteria i, a partir d’aquí, ja ho veurem. I s’ha aconseguit.
Mèrit seu és també la gestió del vestidor i el bon ambient que es respira dins l’equip. I el rendiment de jugadors, com ara la transformació de Kang in Lee. El vestidor sí o sí està amb Aguirre. Sap com gestionar-lo, amb la seva personalitat. Defensor absolut de la vella escola, deixa a Pol Lorente, Toni Amor i companyia l’estratègia i tot el futbol modern. És sempre el primer a partir i, de celebracions, n’hi veuen les justes. Ara bé, Aguirre no caça sense ca, sap com actuar sobre la gespa i sobretot davant els mitjans. Amb 502 partits acumulats a la Lliga espanyola, està preparat per un nou curs com a vermell. Javier Aguirre, en estat pur, serà l’entrenador del Mallorca una temporada més.

 

02/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris