X

Javier Aguirre renovarà com a tècnic del Mallorca en les pròximes hores

La temporada que ve serà la tercera de Javier Aguirre com a tècnic. La solvència amb què ha assolit la permanència enguay ha estat la clau per continuar al conjunt mallorquinista

17/05/2023

Javier Aguirre renovarà com a tècnic del Mallorca en les pròximes hores

Miquel Verger

Les negociacions estan molt avançades, el club i l’entrenador hi estan d’acord, i en principi està previst que entre demà i divendres es tanqui l’operació. Falta estampar la firma d’Aguirre perquè el Vasco segueixi com a tècnic mallorquinista com a mínim una temporada més.

Fa setmanes que el club li va mostrar la seva predisposició al tècnic per continuar fent feina plegats. La permanència era la condició bàsica abans de tancar l’operació i l’objectiu ja s’ha aconseguit matemàticament. S’ha fet sense patir que era la premisa que s’havien imposat tècnics i jugadors. Aguirre acabarà la segona temporada com a mallorquinista. La primera amb l’èxit de la salvació i la segona amb solvència i quatre jornades per endavant. Quatre partits en els quals el Mallorca podria lluitar per accedir a la setena plaça que dona accès a Europa, a la Conference League. Ara mateix, la distància és de quatre punts.

Javier Aguirre completa la seva primera temporada sencera al Mallorca. El mexicà no aconseguia sumar els 38 partits a Espanya des de la temporada 2013-2014, quan ho va fer amb l’Espanyol. A Mallorca, club i tècnic sembla que han trobat l’estabilitat necessària per fer feina i per continuar l’evolució de l’equip i donar una passa més la temporada que ve. Molts interrogants presenta la plantilla del Mallorca 2023-2024, però cap ni una a la banqueta. El propietari serà Javier Aguirre i serà oficial en pocs dies.

17/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris