X

Javier Aguirre torna a agafar les regnes del Mallorca

El tècnic mexicà ha dirigit la seva primera sessió després de dues setmanes de vacances i ha mantingut una llarga xerrada amb Ortells i Marty

05/12/2022

Javier Aguirre torna a agafar les regnes del Mallorca

Javier Aguirre torna a la feina. El tècnic mexicà ha dirigit avui la seva primera sessió després de dues setmanes de vacances. Ha tocat posar-se al dia amb tot el cos tècnic i els jugadors.

Sobre la gespa de Son Bibiloni, s’han deixat veure el director de futbol Pablo Ortells i el director de gestió esportiva Sergio Marty. A la vegada, els futbolistes han celebrat un aniversari pendent. Aguirre va fer els anys dijous passat. Però, el mexicà no ha permès el tradicional passadís. Tot seguit, el mexicà ha d’atendre la directiva. El tècnic mallorquinista saluda Ortells i Marty i comença una llarga xerrada. Els jugadors van per feina. Les novetats són Pablo Maffeo i Baba, recuperats de les seves lesions, ja acumulen una setmana de feina amb el grup. Mentre tots s’entrenen, Aguirre s’ha mantingut al marge amb Ortells i Marty. Fins a un quart d’hora s’ha allargat aquesta xerrada entre directius i entrenador.

La sessió d’avui ha tengut dues absències destacades. Es tracta dels dos mundialistes. Kang In Lee juga avui contra el Brasil i Predrag Rajkovic, amb Sèrbia ja eliminada, encara té permís del club.

05/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris