mallorca

Jesse Malin i Greg Hetson, protagonistes del cicle Contrast Mallorca

La primera edició d'aquest festival tindrà seu al teatre Xesc Forteza de Palma


Engegar un festival amb artistes nord-americans en un any com aquest ha estat més que complicat. David Riu és el director del Contrast Mallorca, que aquest 23 de desembre du fins al teatre Xesc Forteza de Palma l’artista Jesse Malin, qui ha col·laborat amb gegants com Lucinda Wiliams, Ryan Adams i Bruce Springsteen. Serà el primer concert del músic de Nova York des del mes de març i ho farà acompanyat per la ‘Deià Chamber Players’, dirigits per Alfredo Oyágüez, on interpretarà un seguit de nadales anglosaxones.

Greg Hetson, exguitarrista de Bad Religion i fundador de Circle Jerks, és l’altre protagonista d’aquesta primera edició del Contrast Mallorca. El guitarrista de Los Àngeles presentarà un documental sobre la història del punk i oferirà un concert el dia 25 de desembre acompanyat d’un grup de músics locals.

Contrast Mallorca neix amb vocació de ser un festival diferent i d’oferir espectacles únics i la possibilitat d’establir un contacte real entre el públic i els artistes participants.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Relleu generacional a l’Associació de Veïnats la Llotja-Es Born de Palma

Asseguren que viure en aquest barri s'ha tornat impossible

El batle de Palma visita Son Dameto on començaran les obres de millora de barriada

Els veïnats demanen també altres millores, sobre tot al parc municipal

“A mi no m’agradaria dormir a un garatge; als polítics, per ventura sí”

El Sindicat Unificat de Policia qüestiona les paraules de la delegada del govern espanyol, Aina Calvo, sobre l'acollida de migrants...

Mor Maties Estrades, músic i fundador d’Els Valldemossa

Just fa dos anys, el 20 de setembre de 2019, va morir el cofundador Tomeu Estaràs als 78 anys