SOCIETAT

Jesús del Gran Poder no sortirà per segon any

Sense processons, les confraries centren les seves celebracions als temples


Les confraries d’Eivissa ultimen els preparatius per a una Setmana Santa limitada de nou per la pandèmia. Habitualment, per exemple en una processó de Divendres Sant, fins a 7 confraries feien el seu recorregut des de la Catedral fins al passeig de Vara de Rey. Toca reinventar-se.

Avui la Confraria de Jesús del Gran Poder, formada per dos-cents germans, sortiria també en processó fins a la Catedral. Per segon any no ho faran.Té com a seu la Parròquia del Rosari de Vila, es prepara d’una altra manera per a la festivitat.

De les set confraries que surten en processó, la Catedral d’Eivissa i la parròquia de Santa Creu compten amb dues imatges cadascuna. Les restants pertanyen a Sant Elm i la parròquia de Sant Pere i a aquesta del Rosari, que avui ha celebrat la seva missa a Jesús del Gran Poder.

Sense processons, només falta l’església de Santa Creu per dur terme les misses als seus titulars, Jesús Captiu, demà dijous vespre, i diumenge al Crist Ressuscitat. Divendres Sant es farà un Via Crucis dins del temple amb accés limitat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |