X

‘Jo sé més mates que tu’, el concurs per a estudiants de la UIB

Alumnes del grau de Matemàtiques han versionat l'espai d'IB3 Televisió en un acte de divulgació i germanor a final de semestre

21/12/2022

‘Jo sé més mates que tu’, el concurs per a estudiants de la UIB

Redacció

La sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda de la UIB s’ha omplert a vessar per al ‘Jo sé més mates que tu’, la versió del concurs d’IB3 Televisió organitzada per una desena d’estudiants del grau de Matemàtiques i doble grau amb Enginyeria Informàtica.

Set equips de tres estudiants s’han enfrontat en el duel de preguntes i respostes amb una àudiència de més de 200 persones. Un dels alumnes promotors, Bartomeu Garau, explica que han canviat una mica l’estructura i les preguntes se centren en qüestions numèriques, matemàtiques i relacionades amb la vida al campus.  Una activitat lúdica per fer germanor i donar visibilitat a uns estudis de màxim nivell a la UIB, explica Joan Duran, cap d’estudis del GMAT i que, avui dia, té més sortides professionals relacionades amb l’analisi de dades i la intel·ligència artificial.

‘Jo sé més mates que tu’ ha rebut la benedicció del creador del concurs original, Àngel Aguiló, present a l’acte. Aguiló ha explicat que el concurs d’IB3 tendrà una versió familiar per Nadal i ha assegurat que està obert a noves versions temàtiques o matemàtiques del programa.

21/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris