Troben el cos sense vida d’Angelita Silva De Souza
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN

El director de RiscBal, Joan Estrany, apel·la a la conscienciació de la ciutadania, però demana també als ajuntaments un protocol clar en cas d'emergències per inundacions
L’Observatori de riscos naturals i emergències, RiscBal, té 100 estacions a les Illes Balears que reporten dades cada cinc minuts del nivell de l’aigua als torrents. El 15 d’agost a les dues del migdia les dades d’es Mercadal feien botar les alarmes. Unes dades que arribaren a les administracions hores abans que es desbordés el torrent, però la manca d’un protocol establert en va dificultar l’eficiència de les actuacions.
Per això, des de RiscBal demanen un protocol que permeti una actuació coordinada de les administracions, un pla d’emergències municipals que estableixin el protocol a seguir, però també la conscienciació de la societat. El director de RiscBal, Joan Estrany, assegura que manca cultura de les inundacions i afegeix que “en el moment en què hi ha un avís per torrentades, la gent ha de ser conscient que no pot tenir el cotxe devora un torrent, no basta que les administracions públiques n’estiguin conscienciades”.
Un pla que el municipi de Sant Llorenç des Cardassar ja té implementat i on, segons Estrany, l’actuació “hagués estat molt més directa”. Al Port de Sóller, el retard de les imatges del radar de l’AEMET i el fet de ser zona urbana (per la manca de drenatge del terreny), va fer que els avisos no arribassin a temps, segons el director de RiscBal. Per això demana a l’AEMET l’accés a les imatges del radar en temps real.
Així ho determinen les anàlisis fetes amb una mostra d'ADN
La Guàrdia Civil ha inspeccionat dos comerços i investiga quatre persones per delictes contra la propietat intel·lectual
Travessava el pas de vianants amb la seva família quan un cotxe els ha envestit
Vuit persones han resultat ferides, entre les quals dues dones traslladades en estat crític a l'hospital de Son Espases