X

Joan Florit i Maria Pallicer guanyen el primer Trail dels Barrancs

La prova enceta el calendari de la lliga de curses Illa dels Trails; 130 dels 420 participants han estat de fora de l'illa

28/03/2021

Redacció

A Menorca s’ha estrenat una nova cursa a peu en plena naturalesa. La originalitat de la prova resideix en la diversitat del paissatge de les rutes establertes i que ha inclòs el pas pels barrancs del terme municipal d’Alaior.

Il·lusió per penjar-se de nou un dorsal i expectació per uns recorreguts inèdits al calendari de curses menorquí. Al voltant de 420 atletes han pres part en la primera edició del Trail dels Barrancs, repartits en tres distàncies (38km, 21km i 15km). La cursa s’ha desenvolupat per tot tipus de paratges, amb el Camí de Cavalls com a fil conductor dels itineraris.

Aquesta és la primera de les cinc curses que conformen el calendari de la novedosa lliga de curses de “trail running”, anomenada Illa dels Trails; és la primera prova nascuda durant la pandèmia, el caràcter federat de la qual ha permès la participació de 130 atletas arribats de fora de l’illa.

A la distància reina, l’atleta d’Alaior, Joan Florit, ha imposat un ritme fort i constant des de l’inici i ha arribat el primer a la meta amb un temps de 2 hores, 45 minuts i 15 segons, superant amb escreix els catalans Oriol Barbany i Pau Galí.

La victòria en la categoria femenina se l’ha adjudicada Maria Pallicer; la ferrerienca ha aturat el crono 3 hores 21 minuts i 46 segons, després de compartir molts quilòmetres amb Laia Diez. L’especialista en ultres ha arribat cinc minuts i vint segons després.

28/03/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris