ESPORTS

Joan Llaneras: La Champions és el millor espectacle de ciclisme en pista del moment”

Els dies 12 i 13 de novembre el Velòdrom Illes Balears de Palma acull els 72 millors ciclistes en pista del món


Aquest cap de setmana, dies 12 i 13 de novembre, es celebra a Palma, al Velòdrom de les Illes Balears, la UCI Track Champions Legue de ciclisme en pista. Per parlar d’aquest esdeveniment, ha passat pel programa Esports 3 d’IB3 Ràdio, el millor ciclista en pista de tots els temps, Joan Llaneras.

“És un dels grans moments del ciclisme en pista de tot l’any només per darrere del mundial o els Jocs Olímpics. Per tant, em fa especial il·lusió que es pugui celebrar a Mallorca perquè a nivell d’espectacle sí que és la millor competició que hi ha. És una oportunitat per mostrar-nos al món”, ha explicat Llaneras.

Enguany es celebra la segona edició d’aquesta Champions League i hi participen els 72 millors ciclistes en pista del moment, 36 homes i 36 dones. “El ciclisme en pista és un esport que no té un calendari en l’àmbit internacional tan destacat com altres per això quan hi ha una competició tan atractiva, els ciclistes hi volen participar. És molt positiu que tots els ciclistes vulguin venir al Velòdrom de Palma. És una oportunitat per tots ells perquè serà televisat i la cobertura que se’n fa és molt potent”.

Harrie Lavreysen (campió olímpic) i Lei Friedrich (campiona del món) són els dos grans favorits. “Ara mateix Holanda és la potència mundial per excel·lència del ciclisme en pista, sobretot en velocitat i aquests dos esportistes són les seves perles. Realment és espectacular veure’ls competir i és un luxe que venguin a Palma”.

“El ciclisme en pista a balears ha perdut molts anys de feina. Fa falta suport. Cada vegada les escoles de ciclisme funcionen més bé i podríem pronosticar un bon futur perquè a nivell base i al centre de tecnificació es fa molt bona feina. Els problemes apareixen quan arriben al més alt nivell i en projecció internacional”, ha assegurat el porrerenc que dirigeix l’escola de ciclisme Joan Llaneras.

Escolta aquí l’entrevista a IB3 Ràdio

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando