X

Joan Mir: “Estic cent per cent centrat en Qatar”

La temporada de Moto GP és a punt de començar i Mir vol prendre una decisió sobre el seu futur. Enguany acaba el seu contracte amb Suzuki

11/02/2022

Joan Mir: “Estic cent per cent centrat en Qatar”

Joan Mir ha fet el vuitè millor temps als tests que s’han celebrat a Indonèsia, al circuit de Mandalika. El pilot mallorquí s’ha mostrat satisfet amb el seu rendiment tot i els problemes que s’ha trobat a l’asfalt, brut per mor d’unes obres que s’estan fet just al costat del circuit i també banyat per les pluges.

Són hores decisives en el futur del pilot de Suzuki. Mir acaba contracte aquesta temporada i ja havia avisat que aquests tests de pretemporada són molt importants a l’hora de prendre una decisió. En tot cas, Mir ha confirmat  que “no hi ha res decidit. És cert que vaig dir que eren imporants aquests tests per decidir el futur. Però estic cent per cent concentrat en Qatar, en l’inici de la temporada, en fer-ho bé i no estic pendent d’això. Sí que és cert que hem de prendre una decisió de futur i ho hem de fer aviat”.

Declaracions que obren la possibilitat que Joan Mir acabi aquesta temporada la seva trajectòria amb l’escuderia amb la qual es va convertir en campió de Moto GP.

11/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris