X

“Joan, somni aconseguit. T’ho mereixes”, així s’ha viscut al Nàutic de Palma el bronze de Joan Cardona

Tot han estat lloances per al primer medallista balear d'aquests jocs olímpics

03/08/2021

“Joan, somni aconseguit. T’ho mereixes”, així s’ha viscut al Nàutic de Palma el bronze de Joan Cardona

La família de Joan Cardona ha viscut el bronze del seu fill i el seu germà al Club Nàutic de Palma. La regata havia començat feia una estona i son pare no treia la vista de la pantalla. Mare i germana s’agafaven de la mà per espassar els nirvis. Beatriz, sa mare, reconeix que la nit d’avui no ha estat fàcil. “Jo estava mirant cada moment el rellotge perquè em volia aixecar”, explica Beatriz.

Tot arranca bé, Cardona en posicions de medalla, i Javier Sanz, president de la Federació Espanyola de Vela, és ben atent als seus moviments.

Però la situació empitjora i comencen els nirvis. Alguns no volen ni mirar mentre d’altres no en perden detall. I la mare de Joan no pot estar quieta. El final de la cursa és ajustadíssim. “Encara ens bat el cor a mil per hora”, confessa Javier Sanz.

Fnalment Cardona és bronze i esclata l’alegria. L’eufòria s’havia de compartir…des del club nàutic de Palma han aconseguit contactar amb Joan Cardona. “Joan, somni aconseguit. T’ho mereixes”, li deien els seus familiars per telèfon.

Tot eren lloances per al primer medallista balear d’aquests jocs olímpics.

03/08/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris