X

Joana Gomila tornarà a ser la cap de llista del PSM a Ciutadella

Més per Menorca ja ha obert el termini de presentació a les eleccions internes per designar candidats a Consell i Parlament

02/12/2018

Joana Gomila tornarà a ser la cap de llista del PSM a Ciutadella

L’actual batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, repetirà com a cap de llista a les eleccions municipals pel PSM. Així s’ha decidit en la 37ena assemblea general de la formació celebrada avui migdia a Sant Climent. L’elecció de Gomila per part de l’Assemblea del PSM vol donar continuïtat a la bona feina que, consideren, ha dut a terme al capdavant del consistori.

A Menorca el PSM només es presenta tot sol a Ciutadella. A la resta de pobles ho fa com a part integrant de Més per Menorca o d’altres agrupacions d’electors, com per exemple Ara Maó.

Paral·lelament Més per Menorca va obrir ahir dissabte el termini per presentar-se a les eleccions internes en què s’han de designar els caps de llista al Consell Insular i al Parlament. Qualsevol adherit té dret a optar-hi i pot presentar la seva candidatura fins dimecres dia 5. La votació se celebrarà diumenge dia 16, per ratificar les persones escollides sis dies després per assemblea.

02/12/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris