cultura

Joji Hattori dirigeix l’OSIB al concert d’Any Nou

Els concerts d'Any Nou seran demà a les 7 de l'horabaixa al Trui Teatre i dissabte a les 7 i mitja a l'Auditori de Manacor


La veu de Mirella Hagen creix i s’amaga així com mana l’obra, que per aquest concert dirigeix de manera magistral el músic Joji Hattori. El músic i directror japones va ser codirector de l’OSIB durant 5 anys és un dels col·laboradors habituals de l’orquestra. Per això, assegura Hattori, tornar a l’illa i treballar amb els músics de l’OSIB és sempre un plaer.

De les òperes de Puccini als valsos de Johann Strauss fill, que tant agraden Hattori i que de ben segur faran vibrar el públic que, tot i les restriccions, demà gaudirà d’aquest concert. Un espectacle on, ha dit Hattori que “la segona part serà més típica, amb un grapat de vals vienesos inclòs alguns dels més preferits de Johan Strauss. També tendrem la meravellosa solista, la soprano Mirela Hagen, amb la qual interpretarem algunes àries i operetes, fins i tot cantarà una peça en castellà”.

Els concerts d’Any Nou de la Simfònica seran demà a les 7 de l’horabaixa al Trui Teatre i dissabte a les 7 i mitja a l’Auditori de Manacor.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Els cinemes de les Balears només arriben al 30% del públic d’abans de la pandèmia

L'assistència d'espectadors s'ha recuperat lleugerament i hi ha moderat optimisme de cara al 2022

Els petits comerciants de Menorca tornen a sortir al carrer per celebrar Sant Antoni

Amb el producte local com a principal protagonista, a Maó més d'una quinzena de paradetes donen vida a l'Esplanada

279 paraules i 319 expressions: el recull convida a reflexionar sobre la pèrdua del lèxic de Menorca

La segona recopilació ''Espigolant'', de Francesc Riudavets i Patrícia Romero, inclou mots en desús que s'afegeixen a la primera publicació

Menorca ja és oficialment amfitriona de la Plataforma de les Regions Europees de Gastronomia

L'acte inaugural dona el tret de sortida a un extens programa d'activitats que es desenvoluparà durant tot l'any