Polèmica a la World Travel Market pels preus turístics d’Eivissa

meteorologia

Jordi Martin, pilot i fotògraf des de l’aire

"Les millors fotografies que podria haver fet, no les he pogut fer perquè estava pendent de l'avió i no de la càmera"


La càmera del pilot d’aerolínies Jordi Martin ha fet fotos aèries espectaculars. “L’afició per a la fotografia em ve del fet de voler explicar a la gent tot el que veig des de l’avió. Després em vaig anar especialitzant en fotografia meteorològica”, explica Martin.

El pilot assegura que la seva feina principal quan està a l’avió és garantir la seguretat del vol, l’eficiència del mateix i el confort del passatge. Per aquest motiu assegura que les millors fotografies que podria haver fet, no les ha pogut fer perquè estava pendent de l’avió i no de la càmera. Tanmateix, en certs moments, quan Jordi Martin viatja com a passatger a la cabina de l’avió o fa algun vol de supervisió, aprofita per fer fotografies.

Els paisatges plens de contrastos de les Illes i particularment de la Serra de Tramuntana captiven a Jordi Martin que declara que Balears “és un molt bon lloc per fer fotografia des d’un avió”.

Una de les fotografies que més bona acollida ha tingut a les xarxes socials és la d’un dia que feia tempesta, a la zona d’Andratx, quan per casualitat, en un moment en què hi havia l’arc de Sant Martí, va sortir un vaixell de Baleària.

Les fotografies de Jordi Martin es poden veure a Twitter i a Instagram. El seu perfil és Office With Views.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La previsió del cap de setmana: calitja, calor, cel mig ennigulat i basca

Aquests dies tornarem a patir nits tropicals amb la pujada de les temperatures mínimes

Hidrofòbia del sòl, un factor més de les revingudes de torrents i inundacions per la DANA

La terra, després de l’estiu, està molt eixuta, ha perdut molta humitat i, enlloc d’absorbir la pluja torrencial, esdevé impermeable...

Comença la tardor: els dies s’escurcen i entra l’horari d’hivern

Del 4 de setembre al 14 d’octubre es perden més de 2 minuts i 30 segons diaris de claror a...

Una línia de tempestes creua les Illes i descarrega amb força

Fins dimecres vespre el risc de tempestes i plogudes intenses serà elevat. S’espera que puguin afectar qualsevol punt de les...