X

Jorge Vilda torna a convocar Mariona: “Ha demostrat il·lusió per venir”

La portera Cata Coll també ha estat cridada pel seleccionador en una llista en què no hi són ni Patri Guijarro ni Maitane López

12/06/2023

Jorge Vilda torna a convocar Mariona: “Ha demostrat il·lusió per venir”

Mariona Caldentey torna a la selecció espanyola. La davantera mallorquina ja havia dit davant les càmeres d’IB3 Televisió que estaria pendent de la llista del seleccionador Jorge Vilda, perquè estava “disponible”. I la crida del madrileny s’ha produït. La felanitxera és una de les 30 jugadores cridades a una prellista que es reduirà a 23 el pròxim 30 de juny. És la llista de la il·lusió per disputar el seu segon Mundial amb l’absoluta.

També forma part de la llista de Jorge Vilda la portera mallorquina Cata Coll. Totes dues entren a la convocatòria després d’aixecar la segona Champions amb el Barça. La tercera mallorquina, Patri Guijarro, segueix absent dels plans de Vilda. Dues de les rebels que han tornat a la cita, acompanyant Mariona, són Ona Batlle i Aitana Bonmatí. A la llista de Jorge Vilda també hi és l’actual pilota d’or, Alexia Putellas, tot i mostrar suport a les 15 jugadores que renunciaren. Qui, en canvi, no hi és, és la mallorquina Maitane López. La, fins fa 6 dies, jugadora de l’Atlètic de Madrid ha comptat per al seleccionador, però el retorn de 3 de les rebels s’ha cobrat com a víctima la mallorquina.

Mariona torna a la Selecció. I ho fa amb l’ambició de ser una de les 23 jugadores que viatgin a Austràlia i Nova Zelanda a somiar amb el Mundial.

12/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT