X

Jornada de reflexió del 10-N

Els líders i candidats de les diferents formacions polítiques aprofiten per reposar forces abans de la Nit Electoral de demà

09/11/2019

Jornada de reflexió del 10-N

Després de 8 dies de campanya electoral, els líders i candidats de les diferents formacions polítiques aprofiten per reposar forces abans de la Nit Electoral de demà. Avui és jornada de reflexió i no es pot demanar el vot.

El president del Govern en funcions, i candidat socialista, Pedro Sánchez, ha presidit la reunió del Comitè de Coordinació de la situació a Catalunya que s’ha celebrat a La Moncloa. Just després, Sánchez tenia previst acabar de passar el dia amb la seva família.

El candidat del Partit Popular a la presidència del Govern, Pablo Casado, ha passat la jornada de reflexió amb la seva dona a Barcelona, on tenia un compromís personal. Abans, Casado s’ha reunit amb la direcció del PP de Catalunya per analitzar la situació electoral.

El candidat d’Unides Podem, Pablo Iglesias, ha dedicat la jornada de reflexió a passejar amb els seus cans. Així ho ha assenyalat en el seu compte de Twitter. Iglesias ha aprofitat la piulada per agrair també la tasca que han fet els seus col·laboradors durant la campanya.

09/11/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris