Jornada positiva per als representants balears a la Segona Federació

Una jornada que ha viscut un derbi illenc

29/01/2023

10

La Penya Esportiva suma la tercera victòria consecutiva, després d’imposar-se a casa al Manresa. Això, tot i que des del minut 38 jugava amb un 10, per l’expulsió d’Estellés. Els visitants, però, han fallat la pena màxima. I al cap de 12 minuts de la represa, aquest gol de Camara al servei d’una falta lateral avança els pitiüsos. Quan faltaven 10 minuts per al final, Barrero fa el segon, culminant aquest contraatac amb el 2 a 0. Un resultat que consolida la Penya en les posicions de play-off, i que la situa a dos punts del líder.

I el derbi balear entre el Mallorca B i el CD Eivissa parteix cap a les pitiüses. Tot es decideix a la darrera jugada del partit. L’àrbitre assenyala penal per mans de Josep Gayá. Pepe Bernal no falla des dels onze metres. Gol al minut 98 i final de partit. Amb aquest resultat el CD Eivissa puja a la tretzena posició i se situa en zona de promoció de permanència. El Mallorca B, en canvi, segueix en zona de descens.

Finalment, el Formentera ha tret profit de la seva visita a l’Atlètic Saguntí i s’ha imposat 0-1.