política

José Hila explica a IB3 Notícies els seus dos anys de batle de Palma i el seu futur al capdavant d’Urbanisme

Aquest divendres vespre, Hila traspassarà la vara a l'ecosobiranista Antoni Noguera

Jos%C3%A9+Hila+explica+a+IB3+Not%C3%ADcies+els+seus+dos+anys+de+batle+de+Palma+i+el+seu+futur+al+capdavant+d%27Urbanisme

L’Ajuntament de Palma canvia de batle aquest divendres capvespre. El socialista José Hila traspassarà la vara a l’ecosobiranista Antoni Noguera. El relleu és fruit dels Acords de govern, després de les eleccions de 2015.

Hila ha parlat a les càmeres d’IB3 Notícies on ha destacat que quan varen agafar el govern de Cort “amb retallades per tot arreu, -Nosaltres- no n’hem fet cap més i ens hem volcat amb els serveis als ciutadans”.

Per altra banda, el batle ha assegurat que obrir el Palau de Congressos ha estat “una demostració de capacitat de gestió” i ha agraït la feina de la regidora de Turisme, Joana Maria Adrover.

També ha tingut paraules per definir els dos anys en la Batlia en què s’ha vist involucrat l’Ajuntament amb el cas de la Policia Local: “Ha afectat a moltes àrees de l’Ajuntament. També a empresaris i a polítics. Jo crec que és un cas que és complicat i que ha estat difícil”.

Sobre el monòlit de la Feixina, Hila ha assegurat que li hauria agradat esbucar-lo: “Hem seguit totes les passes des de l’Ajuntament. Ara està en una altra institució, al Consell de Mallorca, ells també han de fer les seves -passes- i ens han de donar el permís”.

De cara a l’àrea d’Urbanisme on serà regidor Hila després de ser batle, hi destaca que “és una àrea molt important que ha de fer moltes inversions als barris de Ciutat i també ha de dur endavant modificacions del pla general” i l’aplicació de la llei de lloguer vacacional. Precisament, sobre el lloguer turístic, Hila ha assegurat que una vegada aprovada la nova llei es farà un estudi tècnic “de com està afectant el lloguer vacacional al lloguer de resident, i en funció d’aquesta variable, poder limitar o prohibir en parts de la ciutat el lloguer vacacional”.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cladera: “El desdoblament de Llucmajor a Campos és la darrera gran obra del Pacte”

Alguns antiautopistes s'han presentat a l'acte d'inauguració, on precisament no hi ha assistit ningú de MÉS, amb pancartes i crits...

El Govern modifica el toc de queda: serà de les 00 a les 6 hores a partir de diumenge

També s'amplia el límit de 6 a 8 persones en les reunions socials a l'exterior, en espais públics i privats....

Arxivada la darrera causa contra Sonia Vivas

El Jutjat d'Instrucció número 1 no veu indicis que els fets denunciats per dos companys policies siguin constitutius de delicte d'estafa processal ni de delicte de fals testimoniatge

Biel Company i Coia Sugrañes, confinats per la Covid-19

El president del PP de les Balears i la del PP de Menorca van estar en contacte directe amb un positiu