X

José Hila liderarà l’oposició a l’Ajuntament de Palma

Els socialistes asseguren que els pròxims quatre anys el batle en funcions farà de "dic de contenció" davant del "risc que representa" un govern de PP i Vox

01/06/2023

José Hila liderarà l’oposició a l’Ajuntament de Palma

Hila, durant l'acte central de campanya del PSIB-PSOE per a les eleccions autonòmiques i municipals

Redacció

José Hila liderarà l’oposició a l’Ajuntament de Palma com a “dic de contenció” davant una situació de “molt risc” amb PP i Vox al govern municipal i la possibilitat que es “desmantelli” tot un model de ciutat basat en la sostenibilitat i la transformació. Ho ha explicat en roda de premsa el secretari de Coordinació de l’Agrupació Socialista de Palma, Francisco Ducrós, després de la reunió de la Comissió Executiva del PSIB de Palma.

Ducrós ha explicat que el batle de Palma en funcions encapçalarà una oposició “ferma i contundent”, amb l’objectiu que es preservin els serveis públics. “José Hila és el nostre líder i és el nostre batle. Ha aconseguit una transformació molt important en un context complicat per a la ciutat”, ha assenyalat el regidor electe.

Investidura

Respecte a la investidura del popular Jaime Martínez, Ducrós ha avançat que el PSIB votarà en contra perquè no té intenció de facilitar “cap mena de govern del PP i Vox”, que tenen prou suports. “Si no es veuen amb capacitat, que no governin”, ha puntualitzat.

01/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris