societat

Jose Luis Carque pren possessió com a Cap de la Policia Local de Palma

En les seves primeres paraules, Carque ha volgut deixar clar que el seu principal objectiu és acostar la Policia Local a tots els barris de Palma

Jose+Luis+Carque+pren+possessi%C3%B3+com+a+Cap+de+la+Policia+Local+de+Palma

La Policia Local de Palma té des d’aquest dilluns un nou cap: José Luis Carque ha pres possessió del seu càrrec. Ho ha fet en un acte celebrat a la sala de plens de l’ajuntament. En les seves primeres paraules, Carque ha volgut deixar clar que el seu principal objectiu és acostar la Policia Local a tots els barris de Palma.

Representants de totes les formacions polítiques i de tots els cossos de seguretat de l’Estat, han volgut fer acte de presència en la presa de possessió del cou Cap de la Policia Local de Palma. El seu antecessor, Josep Palouzié, li ha desitjat els màxims encerts en la seva gestió i li ha dedicat una reflexió del filòsof Friederich Hegel.

Per la seva banda, durant el seu primer discurs, Jose Luis Carque ha volgut deixar ben clara la línia que intentarà seguir al capdavant de la Policia Local.

Després de jurar el seu càrrec…Carque ha passat revista juntament amb el batle José Hila. I en declaracions als mitjans, Carque s’ha referit a la recent imputació d’un trentena d’agents de la Policia Local en una peça del cas Cursach.

Segons ha dit, el primer que farà serà reunir-se amb la plantilla per conèixer-la; i després, amb les associacions de veïnats.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...