media

José Manuel Pérez Tornero jura el seu càrrec com a president de RTVE

Pren avui possessió del seu càrrec


José Manuel Pérez Tornero és ja el nou president executiu d’RTVE, després de jurar el seu càrrec en un acte celebrat aquest divendres a la Sala dels Passos Perduts del Congrés dels Diputats.

El nou responsable de la corporació ha pres possessió del seu lloc juntament amb els altres nou membres del Consell d’Administració: Elena Sánchez, José Manuel Martín Medem, Carmen Sastre, Jenaro Castro, Juan José Baños, Roberto Lakidain, Ramón Colom, Consuelo Aparicio i Concepción Cascajosa.

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ha rebut al president i als consellers d’RTVE i ha obert l’acte per a donar la paraula al lletrat major de les Corts Generals, que ha llegit l’acord del Ple del Congrés pel qual es designa a José Manuel Pérez Tornero com a president de la Corporació. Ell ha estat el primer a pronunciar la fórmula d’acatament a la Constitució.

A continuació, el lletrat major ha llegit l’acord del Ple del Congrés pel qual es va elegir als sis consellers: Elena Sánchez Caballero, José Manuel Martín Medem, Carmen Sastre, Jenaro Castro i Juan José Baños. Després de jurar o prometre el seu càrrec, s’ha repetit la mateixa fórmula amb els quatre consellers designats pel Senat: Roberto Lakidain, Ramón Colom, Consuelo Aparicio i Concepción Cascajosa.

A l’acte han assistit la presidenta del Senat, membres de les Meses de totes dues Cambres, portaveus dels grups parlamentaris del Congrés dels Diputats i la ministra d’Hisenda i portaveu del Govern, María Jesús Montero.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

‘Al dia’ d’IB3 Ràdio, 1.000 programes acostant l’actualitat

Fa 5 anys que el programa matinal, ara conduït per Mònica Bestard, ens acosta tota l'actualitat política, social i cultural des d'una mirada crítica i plural

Acaba el rodatge d’ ‘Els homes nous’, el nou documental de Miguel Eek

La pel·lícula està coproduïda per IB3 i s'estrenarà previsiblement el 2022

La primera aferrada d’una anciana amb una infermera i entre plàstics de protecció guanya el World Press Photo 2021

L'instant, capturat pel fotògraf danès Mads Nissen, és una “imatge icònica de la covid-19” i “commemora el moment més extraordinari...