X

José Nogales: “Naïm es va equivocar. És un extrem al qual no es pot arribar”

La nova sensació mallorquina a Tik Tok es defensa: "Sobre sexe es pot parlar de tot, però amb respecte"

05/09/2021

José Nogales: “Naïm es va equivocar. És un extrem al qual no es pot arribar”

Tik tok s’ha convertit en un vehicle d’expressió i d’opinió per gent anònima que acumula milers de seguidors en poc temps. És el cas del mallorquí José Nogales, que aquest estiu ha augmentat els seus seguidors al mateix ritme que ha generat polèmica pels seus vídeos sobre el sexe femení. Nogales, en declaracions a IB3 Notícies, ha parlat de la polèmica sobre el vídeo de Naïm Darrechi, en què el tik-toker admetia que no utilitzava preservatiu en les seves relacions sexuals i que deia a les al·lotes amb qui anava al llit que ell era estèril (minut 13).

CAS NAÏM DARRECHI: “S’HAN DE DEMOSTRAR ELS FETS DENUNCIATS” 

Daniel Martínez és expert en xarxes socials i llibertat d’expressió. Al seu despatx s’acumulen casos semblants al de Naim Darrechi, denunciat pel Govern per abusos sexuals. Un mes i mig després de la denúncia, el Govern no ha aconseguit que TikTok tanqui el compte de Naïm Darrechi.

Els límits a la llibertat d’expressió són diferents en funció de cada xarxa social. D’ençà de la denúncia del Govern, Darrechi continua publicant vídeos i ja ha superat els 27 milions de seguidors. El cas es va traslladar de l’Agència de Protecció de Dades a la Fiscalia General de l’Estat.

05/09/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris