X

José Tirado i el Palma Futsal, protagonistes de la Gala del futbol balear

El director general del Mallorca Palma Futsal va ser guardonat amb la màxima distinció de la Federació de Futbol, la Bota d'Or

18/11/2023

Redacció

José Tirado va ser un dels primers a arribar a la Gala del Futbol Balear. El director general del Mallorca Palma Futsal no va aturar de fer-se fotos amb els assistents. Va rebre de mans de la presidenta del Govern, Marga Prohens la màxima distinció per part de la federació, la Bota d’Or. A més, Vadillo i el conjunt mallorquí també tengueren mencions especials.

Mateu Busquets també va rebre una distinció per la seva trajectòria meteòrica. L’àrbitre mallorquí ha debutat enguany a Primera i ja ha dirigit un de gran, el Barça contra l’Alabès.

La gala també va guardonar els equips que han aconseguit ascensos nacionals, com el Gasifred Futsal, el Collerense de futbol platja, l’Andratx i la Penya Independent, entre d’altres.

El futbol platja també va ser protagonista amb Andrea Alcaide i Elena Montané, flamants campions d’Europa amb Espanya.

L’exjugadora menorquina Irene Olives, que va jugar al Barça, i la responsable del Cosmitos de futbol sala de Formentera també varen rebre una menció especial.

El moment emotiu de la gala va ser l’homenatge al Montaura. El 1971, les de Mancor de la Vall varen ser el primer equip femení que existí a les illes. Ahir 13 jugadores d’aquella plantilla s’endugueren la gran ovació del vespre.

18/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris