X

Joves menorquins es converteixen en científics a la IV edició de la Fira de la Ciència

L'esdeveniment se celebrarà fins aquest dimecres, 27 de març, i està previst que hi passin 1.100 alumnes de centres d'arreu de l'illa

25/03/2024

Joves menorquins es converteixen en científics a la IV edició de la Fira de la Ciència

Comença a Menorca una nova edició de la Fira de la Ciència i de la Tècnica. L’esdeveniment se celebrarà fins aquest dimecres, 27 de març, i està previst que hi passin 1.100 alumnes de centres d’arreu de l’illa. Tot per fomentar vocacions científiques i tècniques entre els adolescents i impulsar el seu esperit emprenedor.

La quarta edició de la fira de la ciència i la tècnica ha obert les portes aquest dilluns, 25 de març, i durant tot el matí el recinte s’ha omplert d’alumnes de primer i segon d’ESO que han tingut l’oportunitat de descobrir que la ciència és molt més que una assignatura.

Projectes de robòtica o navegació sostenible fins a experiments d’hidròlisi, reactius químics o magnetisme. Tot, explicat pels alumnes… que s’han convertit en mestres per un dia.

En total, més de 1.000 alumnes visitaran la fira. I qui sap, si els despertarà la vocació de convertir-se en grans científics.

25/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris