eivissa

Juan Uslé, referència de la pintura abstracta, exposa al MACE

El Museu d'Art Contemporani d'Eivissa acollirà "Notes de Soñé que revelabas" fins el pròxim 31 d'octubre

Juan+Usl%C3%A9%2C+refer%C3%A8ncia+de+la+pintura+abstracta%2C+exposa+al+MACE

El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, el MACE, inaugura una exposició de Juan Uslé, referència de la pintura abstracta. Uslé viu entre Cantàbria, -la seva terra natal-, i Nova York. Ara arriba a Eivissa per mostrar l’esquelet d’una de les seves darreres col·leccions, que sense saber-ho inicialment, es va inspirar en part quan era enmig des Freus. ‘Notes de Soñé que revelabas’ són proves a l’estudi d’una col·lecció que ja ha fet la volta al món.

Juan Uslé assegura que les obres adquireixen significat i relacions una vegada han estat pintades i els seus noms poden provenir d’una relació, fins i tot geogràfica, que abans, a un estudi de Brookyn, Saro o Alacant pareixien no tenir. L’exposició es pot visitar al MACE fins al 31 d’octubre, un pols i seqüències de blaus, grisos i negres, que poden tal vegada ser horitzons càlids.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Només el 0,2% dels vehicles matriculats a Eivissa són elèctrics

Als concessionaris asseguren que l'elevat preu d'aquests cotxes frena la seva compra

Els treballadors de l’abocador d’Eivissa desconvoquen la vaga

Els treballadors han aconseguit una pujada de sou del 4,75 per cent per 2019 i 2020 i el pagament de l'IPC de l'any 2018 que rebran aquest mes en un...

Els experts adverteixen que la submissió sexual química no s’aconsegueix només amb burundanga

Els experts volen desmitificar la fama que té la burundanga. Els agressors també poden emprar substàncies legals com els antihistamínics.

Mor un motorista de 26 anys a Eivissa

Segons el 061, el motorista hauria perdut el control del seu ciclomotor sense que més vehicles s'hagin vist implicats a l'accident