SOCIETAT

Juaneda realitza setmanalment 5.000 proves a les seves clíniques i centres perifèrics de Menorca

El 80% són tests d'antígens, que realitzen biòlegs, metges, infermeres o tècnics especialistes en laboratori


El Grup Juaneda realitza a Menorca 5.000 proves setmanals, PCRs o antígens, entre les dues clíniques de Maó i Ciutadella i els sis centres de què disposa a les urbanitzacions. La prova més demanada, devers un 80%, són els tests d’antígens. Francesos, italians, alemanys, portuguesos o anglesos, entre els que més les demanen.

El de Cala Galdana és un dels sis centres perifèrics que el Grup Juaneda té distribuïts per diferents zones turístiques de Menorca. Durant tot el dia no paren d’entrar-hi i de sortir-ne els turistes que reclamen les PCRs o les proves d’antígens per a la tornada als seus països d’origen.

A banda dels 24 administratius que fan feina als diferents centres i clíniques de Juaneda, el grup disposa de setze tècnics per fer les proves. Poden ser, indistintament, metges, infermers, biòlegs o tècnics especialistes en laboratori.

A més del de Cala Galdana, Juaneda té centres perifèrics a Cala en Porter, Arenal d’en Castell, Son Bou, Cala en Bosc i Cala en Forcat, a més de disposar de tres unitats mòbils que fan les proves als hotels quan aquests requereixen la seva presència.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |