X

Judici Penalva i Subiran: la ‘Madame’, testimoni del cas Cursach, demana perdó a Álvaro Gijón

La dona va acusar l'expolític de participar en festes amb prostitutes, i després va admetre que era mentida

03/07/2023

Judici Penalva i Subiran: la ‘Madame’, testimoni del cas Cursach, demana perdó a Álvaro Gijón

Ana Rubio

La testimoni del cas Cursach, coneguda com a ‘madame’, ha demanat perdó a Álvaro Gijón. La dona va acusar l’expolític de participar en festes amb prostitutes, i després va dir que havia mentit. Avui ha estat citada al judici del cas Penalva i Subirán.

La coneguda com a madame del cas Cursach ja s’havia desdit de les acusacions fetes contra Álvaro Gijón i avui ha volgut demanar perdó a l’expolític. Ho ha fet al final d’una sessió marcada per les crítiques del cap de la Policia Nacional cap als instructors de la causa. José Luis Santafé s’ha referit a les detencions fetes en el marc del cas Ora. Ha insistit que els policies de blanqueig actuaven passant per sobre dels seus superiors jeràrquics.

Santafé també s’ha referit a la tensió que hi va haver quan va qüestionar les actuacions de l’exjutge Manuel Penalva i de l’exfiscal Miguel Ángel Subirán. Avui també havien de declarar l’exjutge Miquel Florit i el fiscal Joan Carrau. Però aquests interrogatoris s’han suspès perquè les defenses han renunciat a aquests dos testimonis.

03/07/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris