SOCIETAT

Juguetes reciclades per a una vida millor

Fa més de 20 anys que Càritas té en marxa un taller d'inserció socio-laboral de recuperació i venda de juguetes


Són dies atrafegats al taller de juguetes de Càritas de Palma. L’any passat, per la pandèmia, no en van recollir, i enguany molta més gent s’hi ha abocat.

Un dels participants del taller és el senegalès Saourou, que té 25 anys. Fa més d’un any que hi assisteix cada dia. Ara s’encarrega de fer la selecció de les juguetes, però també ha passat per altres departaments. Ara que viu enfora de la seva gent, els companys del taller són per a ell com la seva família.

Es tracta d’un taller pre-laboral, previ a la formació. I també serveix per fer inserció social. Els participants hi arriben derivats de diferents entitats. Hi ha tot tipus de perfils de persones amb vulnerabilitat: migrants, gent amb problemes de salut mental, de toxicomanies…

Hi participen prop d’una cinquantena de persones al mes (en tot l’any ja hi han passat una vuitantena de participants) i hi col·laboren 9 voluntaris.

Aquest Nadal Càritas continua captant donacions i socis per oferir serveis com aquest que, recorden, funciona tot l’any.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |