X

Júlia Colom triomfa en els premis Enderrock

L'artista mallorquina va guanyar tres premis: Millor Disc de l'Any, Millor Artista Revelació, i Millor Disc de Cançó

21/10/2023

Júlia Colom triomfa en els premis Enderrock

Júlia Colom va ser la gran triomfadora aquest divendres vespre a la gran gala dels premis Enderrock de la Música Balear. L’artista mallorquina va guanyar tres premis: Millor Disc de l’Any, Millor Artista Revelació, i Millor Disc de Cançó. Va ser una gran festa que també va tenir un racó per l’homenatge a uns clàssics: Els Valldemossa.

Júlia Colom ja sabia que rebria el premi al Millor Disc, “Miramar”. Però en va rebre dos més: el de Millor Arista Revelació, i un altre: Millor Disc de Cançó. Aquests dos, per votació popular.

El grup Da Souza també va triomfar, just ara que han decidit fer un téntol a la seva trajectòria. Varen rebre dos premis pel seu treball “Dies d’Atrezzo”: Premi al Millor Disc de Pop Rock, tant per part del jurat com del públic.

Altres guardonats varen ser , entre d’altres, Maria Hein, Rudymentari, Amulet, O-Erra, o els menorquins Pèls de Gall, premiats per la seva cançó “T’has colat a una festa”.

Aquesta generació de nous talents també va viure d’aprop el reconeixement als més veterans: A Joan Company, a Miquel Jaume.

Igualment, reconeixement per a Cris Juanico i l’Orquestra Simfònica pel seu “Altament Sensible”. Moment també per l’homenatge a Els Valldemossa, pels 50 anys del seu primer àlbum en català, “Canten al Folklore de Mallorca”. Miquel Brunet i Genia Tobin reberen amb emoció els aplaudiments d’un públic que va viure amb alegria la festa de la música balear.

21/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris